fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Despre Bucharest Restaurant Week

Mâncarea bună ne readuce împreună!3 - 17 Iunie

Un eveniment despre oameni

Savurează bunătăți una și-una și sprijină localurile Bucureștene! Timp de 14 zile ai meniuri complete, la restaurant sau acasă, la un preț excelent.

Până la

-70%


discount 

la preparatele 

din meniu

Bucură-te de cel mai tare FOOD FEST!

Bucharest Restaurant Week e despre oamenii pasionați de gastronomie, dornici să ofere experiențe culinare deosebite celor care le trec pragul sau comandă acasă mâncarea preparată pentru ei! Timp de 14 zile…

Iei masa la restaurant sau acasă, cu discount de până la

-70%

Arată-ți aprecierea pentru localurile din București!
Sprijină-le în această perioadă dificilă.

FAQs

Restaurantele au libertatea de a propune preparatele pe care le consideră cele mai potrivite pentru meniul din cadrul Bucharest Restaurant Week. În pagina fiecărui local vei descoperi felurile de mâncare pe care le oferă și discount-ul pe care îl aplică în cadrul evenimentului.

Tu alegi ce îți place, iar apoi comanzi mâncarea la restaurant (cu rezervare prin Restograf) sau acasă (cu livrare prin tazz by eMAG).

Nu neapărat. Unele localuri pun la dispoziția clienților meniurile din Bucharest Restaurant Week doar la locație, cu rezervare prin Restograf, altele doar cu livrare prin tazz by eMag, altele optează pentru ambele variante. 

În cazul în care una dintre variante nu este disponibilă, butonul de „Rezervă o masă prin Restograf” respectiv „Comandă prin tazz by eMag” nu va putea fi accesat în pagina localului respectiv.

Odată ce ai ales localul pe care dorești să-l vizitezi, accesezi butonul „Rezervă o masă prin Restograf” și vei fi automat redirecționat în site-ul Restograf sau în aplicație (dacă o ai deja instalată pe telefon). Selectezi ziua, ora și numărul de persoane și finalizezi rezervarea. Masa ta va fi alocată automat și vei primi un mesaj de confirmare.

Odată autentificat în contul tău pe Restograf, poți modifica sau anula orice rezervare făcută.

Atenție! Rezervările pot fi modificate/anulate cu maxim 2h înainte de ora stabilită.

Fiecare local își stabilește un număr maxim de persoane pentru o rezervare în aplicație.

E suficient să apeși butonul „Comandă prin tazz by eMAG” și vei fi redirecționat automat către platforma tazz sau în aplicație (dacă o ai deja instalată pe telefon), în pagina restaurantului ales de tine.

BRW are dreptul, dar nu obligația, de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor. BRW nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. BRW are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire