fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Înscrie-ți localul la BRW!

Mâncarea bună ne readuce împreună!Susținem restaurantele locale

Participă la cel mai tare food fest din oraș! 

Oaspeții te vizitează cu rezervare prin Restograf sau comandă mâncare prin tazz by eMAG.

Hai să fim cu toții mai aproape cu un pas de ceea ce ne place să numim normalitate!

0
Comision din vânzări
0
Comision la rezervări
prin Restograf
0
Comision delivery
prin tazz by eMag
0
Taxă de înscriere

Cum funcționează

De ce să participi

Bucharest Restaurant Week înseamnă mai mult decât mâncare bună, la prețuri excelente. Înseamnă un parteneriat menit să promoveze afacerile locale și să le reînsuflețească. 

FAQs

Te poți înscrie pe toată durata evenimentului, însă cu cât o faci mai devreme, cu atât ai mai mult timp la dispoziție pentru a atrage mai muți clienți.

Nici unul! Ai înscriere gratuită, 0% comision din vânzări, 0% comision la rezervări prin Restograf și 0% comision delivery prin tazz by eMAG pentru meniurile incluse în BRW.

Da. Chiar dacă oferta de meniu este aceeași în toate localurile tale, fiecare trebuie înscris separat în BRW, așa încât rezervarea sau plasarea comenzii de livrare să fie făcută individual.

Da. Însă poți selecta orele la care dorești ca meniul să fie disponibil pentru clienți.

Vei primi un card pe care să-l oferi clienților care iau masa în localul tău sau pe care să-l atașezi în pachetul de mâncare, la livrare. Clienții îl vor putea folosi apoi pentru prima lor comandă prin tazz by eMAG.

Da. Ai acces la un kit de comunicare despre Bucharest Restaurant Week pe care îl poți folosi pe rețelele sociale – layout pentru postări și stories în Facebook și Instagram. 

Îți punem la dispoziție stickere cu BRW pe care le poți lipi pe ușa localului sau în diverse zone din restaurant.

Înainte de lansare și pe toată durata Bucharest Restaurant Week, evenimentul va fi promovat pe site-ul Restograf, pe rețelele de socializare ale BRW, Restograf și tazz by eMAG, prin Newslettere, campanii Google și campanie de PR. Zilnic vor fi mai multe postări și stories prin care vom promova localurile participante.

Sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a atrage atenția asupra ofertei tale.

În primul rând, fă un meniu care să stârnească interesul (cu cât e mai generos, cu atât mai bine). Apoi, asigură-te că folosești imagini calitative, care să stârnească pofta clienților.

Important este ca, la rândul tău, să promovezi prin mijloace proprii participarea la Bucharest Restaurant Week. Îți punem la dispoziție bannere pe care le poți folosi pe website-ul tău, un layout special pe care să-l folosești în postările și poveștile tale de pe Facebook și Instagram (în care apare numele localului tău) și stickere pe care să le folosești în local.

O idee bună este să promovezi preparatele pe care le oferi în cadrul Bucharest Restaurant Week și prin newsletter-ul pe care îl trimiți bazei tale de date.Ai și alte întrebări?

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire