fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Mastercard

Misiunea noastrĂ

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Mastercard este un partener de tradiție al industriei HoReCa și, prin prisma activității sale, compania a înțeles implicațiile financiare și logistice, determinate de limitările de funcționare din ultimul an. În acest sens, în 2020, Mastercard, alături de Edenred, Sodexo și Up România și în parteneriat cu Qriser, a lansat programul educațional „Horeca Împreună” (www.horeca-impreuna.ro) dedicat profesioniștilor din industria locală. Inițiativa a oferit acces gratuit la resurse și instrumente care au facilitat o adaptare rapidă la provocările generate de pandemie și de noile condiții, pentru cei peste 800 de antreprenori și specialiști din industrie, care au accesat programul.

În cadrul celor cinci module de învățare, aceștia au avut posibilitatea să înțeleagă cum își pot transforma și digitaliza business-ul pentru noua realitate hibrid online-offline, să afle despre beneficiile plăților digitale și cum să depășească barierele pe această zonă, despre cum își pot redefini brandul și experiența de brand, cum pot identifica modalități prin care pot atrage și crește o comunitate în social media, dar și despre Design Thinking, metodologie ce îi poate ajuta la adaptarea modelului de business.

În mai 2021, Mastercard s-a alăturat Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) în dezvoltarea inițiativei „Dor de bun și bine”, cu misiunea de a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa. Inițiativa a debutat cu lansarea „Ghidului de siguranță în restaurante”, un instrument dezvoltat cu scopul de a susține afacerile din industria ospitalității în procesul de tranziție la un model de business adaptat la contextul actual, influențat de pandemie. Mai mult, inițiativa și-a propus să încurajeze oamenii să se întoarcă în restaurante, să le reaprindă pofta de a mânca în oraș și de a se conecta cu cei dragi în acest fel. Ghidul menționat mai sus încurajează și consumatorii să adopte conduita optimă prin respectarea măsurilor de prevenție în vigoare.

Într-o a doua etapă a proiectului, HORA a propus o serie de măsuri cu scopul de a veni cu o strategie solidă și sustenabilă pentru revitalizarea industriei, măsuri sprijinite de rezultatele unui studiu cu privire la impactul în economie și situația financiară a companiilor active în 11 sectoare din HoReCa, realizat de analistul financiar Iancu Guda, la inițiativa HORA și FIHR, împreună cu organizațiile membre APT.

Mai multe informații despre inițiativa „Dor de bun și bine” pot fi găsite pe platforma www.dordebunsibine.ro.

Ce facem

Servicii

Mastercard operează cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, conectând consumatori, instituţii financiare, comercianţi, reprezentanţi ai sectorului public şi companii din peste 210 ţări şi teritorii. În fiecare zi, apreciem faptul că siguranța și securitatea tranzacțiilor sunt prioritare pentru consumatori, deținători de carduri și parteneri și ne utilizăm capacităţile tehnologice şi expertiza pentru a face plăţile sigure, simple şi inteligente

Contact

Spune-ne obiectivul tĂu și te vom ajuta

Adresa: Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 4-8, America House, West Wing, etajul 2, București

Website: www.mastercard.ro

Telefon: +40 21 303 50 52

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire