fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Misiunea noastra

Pasiunea noastră pentru a produce bere de calitate stă în centrul business-ului nostru de mai bine de 150 de ani. Astăzi, suntem mândri să spunem că suntem berarul cu cea mai extinsă prezență la nivel global, având un portofoliu de peste 300 de branduri, fiind prezenți în peste 190 de țări. Alături de brandul nostru global Heineken®, portofoliul nostru include branduri de bere internaționale renumite, printre care Birra Moretti L’Autentica®, cât și branduri locale și regionale, alături de brandurile de cidru. Valorile noastre – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă – reprezintă ceea ce promovăm la nivelul companiei, ca parteneri și ca angajatori.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Contribuția noastră la dezvoltarea pieței locale se reflectă în întreaga noastră activitate: avem peste 1100 de colegi, folosim ingrediente locale în proporție de peste 70% și suntem dedicați agendei noastre de sustenabilitate, ’Brew a Better World’.

HEINEKEN România s-a alăturat, ca partener, campaniei de comunicare „Dor de bun și bine”, inițiată de Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România – HORA, pentru a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa.

În cadrul campaniei, tocmai ce a fost lansat „Ghidul de siguranță în restaurante”, primul material din România care definește, într-o manieră cuprinzătoare, măsurile optime de siguranță și responsabilitate, destinate atât operatorilor din industrie, cât și consumatorilor.

Ce facem

Servicii

În România, oferim un portofoliu divers de branduri de bere și cidru, produse în cele 4 fabrici locale din Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc. Noi, cei din spatele brandului Birra Moretti L’Autentica®, credem că o experiență autentic italiană se poate trăi oriunde, cu doar câteva ingrediente: familia și prietenii, o bere savuroasă, și bineînțeles, o mâncare gustoasă.  Cu aceste bucurii simple, oricine poate transforma fiecare zi într-o adevărată sărbătoare.  

Birra Moretti

Portofoliu

Heineken®

De la cele mai mari evenimente sportive din lume, la inovații de produse și ambalaje, Heineken® este brandul vedetă din portofoliul nostru. Oameni din întreaga lume iubesc Heineken® pentru că știu că oriunde s-ar afla, atunci când deschid o sticlă de Heineken®, se bucură de aceeași calitate de care iubitorii de bere se bucură de mai bine de un secol.

 

Branduri Internaționale:

Birra Moretti®, Desperados®, Edelweiss®

Brandurile noastre internaționale ocupă un loc distinct în inimile și mintea consumatorilor. Sunt branduri pe care oamenii le savurează pentru a se bucura de momente memorabile, oriunde ar fi în lume.

 

Branduri regionale și locale

Ciuc, Radler, Neumarkt, Golden Brau, Bucegi, Silva

Brandurile noastre regionale și locale nu doar ne ajută să recunoaștem diferențele, ci și să le înțelegem, să le celebrăm și să creăm experiențele potrivite pentru fiecare iubitor de bere și cidru din lume.

 

Branduri de cidru

Strongbow, Old Mout

Brandurile noastre de cidru oferă consumatorilor experiențe dincolo de bere. Segmentul de cidru este una dintre categoriile cu cea mai rapidă creștere, la nivel global. Pe măsură ce consumatorii din întreaga lume își doresc alternative la băuturile tradiționale, gustul răcoritor al cidrului răspunde acelor nevoi ale consumatorilor pe care nici cele mai variate branduri de bere nu le pot oferi.

Contact

HEINEKEN România

Sediul central: Strada Tipografilor 11–15, Cladirea S-Park, Aripa A2-L, Etaj 4, București
E-mail: [email protected]

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire