fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Misiunea noastra

Viziunea noastră pe termen lung este să fim un partener de încredere, lider de piață, să creștem constant alături de clienții noștri și, unindu-ne eforturile cu Coca-Cola România, să răspundem dorințelor consumatorilor oferind un portofoliu divers, potrivit oricărei ocazii de consum, pe parcursul întregii zile. Obiectivul nostru este să contribuim la creșterea clienților și la satisfacția consumatorilor, dezvoltând echipe puternice și pasionate și sprijinind comunitățile în care suntem prezenți, cu grijă față de mediul înconjurător.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Vom continua programul inițiat în 2020, prin intermediul căruia am oferit partenerilor noștri informații relevante pentru afacerilor lor, legate de evoluția canalului de vânzare, a indicatorilor economici, de modificările în comportamentul consumatorilor și în obiceiurile de cumpărare. De asemenea, vom investi în dezvoltarea de noi capabilități ale reprezentanților noștri de vânzări, alături de care clienții noștri HoReCa pot dezvolta planuri sustenabile adaptate noii realități.

Pentru că ne dorim să fim un sprijin constant pentru partenerii noștri, am contribuit la lansarea Consultantului Virtual HoReCa by Restograf, primul ghid din România destinat specialiștilor din industrie, care include informații complete despre deschiderea, operarea și managementul unui local de succes, informații complete din toate ariile conexe de activitate, un ghid care vine în ajutorul managerilor de localuri, afectate de criza COVID-19, și pregătește traseul spre un local de succes și după pandemie. Ghidul este gratuit și disponibil în format electronic.

Ce facem

Servicii

În România, Sistemul Coca‑Cola este format din Coca‑Cola România, filială a The Coca‑Cola Company, și Coca‑Cola HBC România, filială a Coca‑Cola Hellenic Bottling Company.

Coca-Cola România este responsabilă de implementarea strategiilor de marketing, managementul mărcilor, strategia de ambalare, promovarea la nivelul consumatorilor, publicitate, relații publice și cercetare de piață.

Coca‑Cola HBC România achiziționează concentratele, baza băuturilor și siropurile pentru producerea băuturilor, asigură îmbutelierea, distribuția, vânzarea și marketingul operațional pentru produsele Coca‑Cola.

Coca-Cola

Portofoliu

Băuturi carbonatate:
Coca-Cola Gust Original, Coca-Cola Zero Zahăr, Fanta, Sprite, Schweppes

Ceai rece:
Fuzetea

Băuturi necarbonatate:
Cappy, Cappy Pulpy, Cappy Lemonade, Aquarius, Burn Energy Drink, Monster Energy

Ape minerale naturale:
Dorna Izvorul Alb și Dorna Poiana Vinului

Cafea:
Costa Coffee

Băuturi alcoolice, distribuite de Coca-Cola HBC România:
Whiskey (Macallan, Highland Park, Naked Grouse, The Famous Grouse, Wild Turkey), Skyy Vodka, Brugal Rum, Gin (Bulldog, Bickens), Espolon Tequila.

Contact

Coca-Cola HBC Romania

Adresa: Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park clădirea O23, Voluntari, Ilfov

Website: https://ro.coca-colahellenic.com/ro
E-mail: [email protected]
Telefon: 0800 080 800

Coca-Cola Romania

Adresa: Șoseaua București-Ploiești Nr. 1 A, Corp A, Etaj 2, București
Website: https://www.coca-cola.ro
E-mail: [email protected]
Telefon: 0800 080 800 

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire