fbpx

Bucharest Restaurant Week a luat sfârșit

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne revedem la următoarea ediție.
Până atunci, continuă să descoperi localuri cool din oraș!

Misiunea noastra

Misiunea tazz by eMAG este să devină cea mai relevantă platformă online pentru restaurantele din proximitatea utilizatorilor, iar prin parteneriatele cu retaileri din toate domeniile va oferi o gamă de produse complementare produselor restaurantelor, în așa fel încât experiența utilizatorilor tazz by eMAG să fie una completă.t

tazz by eMAG este singura platformă românească de livrare de mâncare, pe piața de profil, cu acoperire la nivel național. Parteneriatul cu eMAG din 2019 și rebrandingul din EuCeMananc, s-a tradus într-o extindere fulger în toate regiunile țării, dar și într-o viziune de business ambițioasă. Lucrăm în permanență la îmbunătățirea căilor prin care putem oferi utilizatorilor o gamă diversificată de produse, o experiență foarte bună de navigare în platformă, precum și un serviciu de livrare de cea mai bună calitate.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

tazz by eMAG, fiind o platformă de comenzi, oferă vizibilitate partenerilor și intermediază activ relația între client și partenerul HoReCa. Astfel, tazz by eMAG oferă posibilitatea fiecărui partener din industria HoReCa de a activa pe platformă și de a-i oferi o expunere semnificativă către clienții care au intenția de a cumpăra de la unul dintre restaurantele/cafenelele partenere.

Prin natura activității noastre, oferim partenerilor HoReCa externalizarea serviciilor. Scopul nostru este acela de a organiza o livrare sigură și rapidă, care va aduce un confort suplimentar atât în activitatea partenerilor, dar și o experiență superioară clienților în accesarea produselor specifice partenerilor HoReCa, pentru că tazz by eMAG își propune să livreze (aproape) orice, în maxim 60 de min. În acest fel, fiecare partener din industria HoReCa are posibilitatea de a-și externaliza serviciile de livrare și o bună parte din activitatea de comunicare a ofertelor către utilizatori, păstrând astfel focusul și energia pe ceea ce știu să facă cel mai bine: pregătirea celor mai delicioase preparate.t

Ce facem

Servicii

Noi consideram că suntem parte din industria HoReCa și ne-am propus să ajutăm activ ca această industrie și implicit partenerii noștri să se dezvolte și să crească sănătos. Iar un punct principal prin care pot face acest lucru îl reprezintă vânzările, care trebuie susținute de servicii de calitate. În acest sens, ne folosim de cunoștințele dobândite și de colaborarea cu peste 2000 de parteneri, în peste 20 de orașe, și propunem partenerilor cele mai bune practici și le furnizăm etaloanele de calitate la care trebuie să se raporteze pentru a asigura împreună cea mai bună experiență utilizatorilor.

TAZZ by emag

Pachete promo

Consideram că într-un parteneriat, toate părțile trebuie să aibă posibilitatea să câștige. De aceea, poziția noastră în discuțiile referitoare la servicii, prețuri și campanii promoționale este una transparentă și consultativă.

Contact

tazz by eMag

Adresa: Str. Proclamația de la Timișoara, nr. 5, Timișoara, Timiș
Website: www.tazz.ro
E-mail: [email protected]
Telefon: +40 770 538 490

Tip local

Vezi mai multe

Specific

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire

Tip local

Vezi mai multe

De ce ai poftă?

Vezi mai multe

Zonă / Cartier

Vezi mai multe

Servire